YTK-intressenter inbjuds till digitalt investormöte padel – och destinationssatsning

Tisdagen den 15 december klockan 18.00 så presenterar Magnus Håkansson och Lars Ekdahl prospektet RacketVision. YTK erbjuder en nyemission i RacketVision AB. Bolaget skall i korthet uppföra nybyggnad uppe vid Sparbanken Syd innehållande:

– fyra fullskaliga padelbanor
– en singelbana
– gym
– café/restaurang
– shop
– minitennis/pickleball

och mycket sociala hängytor, helt enkelt den nya mötesplatsen i Ystad. Samtidigt så överlåts padeldelen på uteanläggningen till bolaget. Då skapar vi en tydlig struktur på våra anläggningar. Dess härliga upplevelser kan du vara med i från ägarperspektiv.

Välkommen till vår dragning tisdagen den 15 december klockan 18.00, ingen föranmälan krävs och sändningen kan ses nedan resp på våra Facebook-sidor.