Divisionspel i Dubbel och Singel på Saltsjöbadens Tenniscenter

YTK har den stora äran att bjuda in till denna spännande tävlingsform i vår fantastiska utemiljö.
Passa på att utmana och utvecka din egen tennis genom matchspel i en rolig spelform!

Tävlingsform
Ett divisionssystem där det bäst placerade laget går upp en division och det lägst placerade laget åker ner en division. 5 minuter inbollning (5-10 min vid överenskommelse med motståndarna), c:a 55 minuter matchspel. Vi spelar så många game vi hinner. Matchen kan alltså sluta t ex 12-8 i game. Om ställningen är oavgjord är det viktigt att ni hinner med ett sista game så att vi får fram en vinnare. Vinnande spelare/lag tilldelas 2 poäng.

När spelas matcherna
Divisionsspelets första sommaromgång drar igång den 25 maj och ska vara färdigspelat den 16 juni. Vi siktar på minst 3 omgångar i sommar. Alla matcher bokas in av hemmalaget i samråd med motståndarna. Om någon deltagare får förhinder på inbokad matchtid skall motståndarna kontaktas och ny tid bokas. Om någon match inte är färdigspelad den 16 juni registreras resultatet som 0-0 och vardera spelare/lag tilldelas 1 poäng.

Resultatrapportering
Görs av ”hemmalaget” d v s laget som står först i spelschemat genom att skicka mail till ola@ytk.se eller daniel@ytk.se. Resultat och aktuell tabell publiseras därefter löpande via e-mail samt på anslagstavlan i klubbstugan.

Avancemang
Det bäst placerade laget går upp en division och det lägst placerade laget åker ner en division.

Kostnad
100 kr per spelare
Avgiften faktureras under resans gång av YTK till respektive lag i dubbelstegen/spelare i singelstegen.

Anmälan: Via mail till ola@ytk.se eller daniel@ytk.se senast den 18 maj. Skriv om det är singel, dubbel eller båda ni vill ola@ytk.se
daniel@ytk.se

Tävlingsledning
ola@ytk.se, daniel@ytk.se,  johan@kaldner.se samt sverker.meyer@edu.ystad.se

Lycka till på matcherna i sommar!