Divisionsdubbel

Hej allihopa!

Sista bollen är slagen av divisionsspelet i dubbel, omgång 1. Riktigt rafflande i toppen av båda divisionerna vilket gjort att vi haft många extra möten i tävlingsledningen för att tolka tabellen så rättvist som möjligt.

I division 2 har vi 2 lag i toppen på samma poäng, inbördes möte slutade oavgjort så därför vinner Johan Håkansson/Mattias Gustavsson på bättre gameskillnad än Louise Svensson och Filip Åkesson.

I division 1 slutade 3 lag på samma poäng. Szupper/Meyer och Morén/Hansson har bäst gameskillnad, båda + 18, Svedmark/ Nilsson hade + 14. Emil Szupper och Sverker Meyer vann inbördes mötet över Morén/Hansson och tar därför hem pokalen.

”Hej.

Szupper/Meyer vill tacka såväl tävlingsledning och alla deltagare för denna resa vi gjort. Vi vill även tacka föreningen YTK, publiken och alla som brinner för tennisen för det stöd och den support som funnits nära för oss. Det är Ni som har varit anledningen till att vi nått de resultat vi gjort!!! Med långsiktighet och träning har vi nått våra mål, och nu tar vi avstamp för nästa resa i vår tennisutveckling.  Återigen tack. Vi älskar tennis!!!!

Mvh Szupper/Meyer”

Stort grattis till vinnarna och tack till alla för ert deltagande i vårt divisionsspel i dubbel. Vi planerar att starta nästa omgång ute på Saltsjöbadens Tenniscenter och då kommer det även att bli divisionsspel i singel.

Mer info om detta kommer. Hoppas på ert och många andras deltagande i detta.

Med vänlig hälsning

Daniel & Ola
/YTK