Alex coachar damlandslaget igen

Konstellation Mattias Arvidsson, FED Cup kapten, Maria Strandlund-Tomsvik och vår egen Alexander Olsson är inne på sitt tredje hemmaläger för året. Upplägget har blivit succe, samling 3-4 dagar innan tävlingsstart med en rejäl träningsdos i samlad trupp. Gemenskapen och sammanhållningen blir stark vilket blir en rejäl plusfaktor, viktigt i en sån individuell sport som Tennis.
De Svenska spelarna levererar bättre och bättre resultat, det skapas en bra bredd bakom toppnamnen Rebecca Peterson, Johanna Larsson, Cornelia Lister och Mirjam Björklund. Efter lägret kommer två 15000 USD tävlingar på hemmaplan Djursholm och Danderyd där man håller kvar lägerkänslan över tävlingarna.
Vår egen coach Alexander Olsson har blivit hemmastadd och rutinerad med upplägget. Alex tillför mycket med sin energi och spelrutin och får mycket tillbaka från tjejerna i form av uppskattning. YTK är verkligen stolta över sin Head Coach,  de här utmaningarna är nyttiga både för Alex och klubben. All inspiration och erfarenhet överförs ju succesivt till vår klubb och tävlingsjuniorer.
Nu håller vi tummarna så att de svenska tjejerna får lira många matcher på hemmaplan, erfarenhetskontot byggs. Följ tävlingarna via tennis.se

Bild från tennis.se