BOKA BANA

För banbokning använder vi bokningssystemet MatchiVi rekommenderar dig som använder mobilen att använda Matchi via webbläsaren istället för via appen då inte alla funktioner finns med i appen.

 

Du som har ett konto i Matchi bokar smidigt en bana på Saltsjöbadens Tenniscenter genom att skriva in webbadressen boka.ytk.se i mobilen eller datorn och sedan välja en tid som passar dig. 

Har du inget konto i Matchi registrerar du enkelt ett konto gratis genom att skriva in webbadressen matchi.se och sen klicka på ”Registrera dig” i menyn. När ett konto är skapat bokar du smidigt en bana på Saltsjöbadens Tenniscenter genom att skriva in webbadressen boka.ytk.se i mobilen eller datorn och sedan välja en tid som passar dig. 

 

Under april-oktober kan du spela tennis och padel på våra underbara banor på Saltsjöbadens Tenniscenter.

Från början av september till slutet av maj kan du spela tennis, badminton, pingis, innebandy, fotboll, basket i Sparbanken Syd Stadion.

 

Skor

Tänk på att på våra grusbanor får inte grovmönstrade skor användas så som joggingskor och på våra inomhusbanor får skor som färgar av sig inte användas.

 

Lägre banhyra

Som medlem i YTK spelar du bland annat till en lägre banhyra. För att teckna medlemskap behöver du:

 

  1. Registrera dig i vårt bokningssystem (matchi.se) – klicka här
  2. Teckna medlemskap – klicka här

 

Spelet kan börja!