Det kändes att Tennis Sverige stannade upp

Det kändes att Tennis Sverige stannade upp när en av sportens stora ambassadörer hastigt lämnade oss. Initialt var han en duktig spelare som kom från knapra förhållande, han skrapade till och med ihop några internationella poäng. De flesta minns Janne som tränare och ledare. Janne utvecklade först Trelleborgs tennisen sedan hade han en kombitjänst i Åkarp/Eslöv innan han landade i Fair Play. Han har betytt oerhört mycket för så många, allt från förorternas Tennis på Gatan till de professionella lirarna i klubben. Vi sörjer vår vän och tänker på hans närmaste. Är övertygad om att Janne vill att vi tänker Business/Tennis as usual torsdagen den 10/3, men i Ystad stannar vi upp klockan 16.00 för en tyst minut och tänker på vår vän.
Därefter lovar jag att vi från Ystad skall engagera oss ännu mer lokalt och regionalt för att hjälpa till att förverkliga allt fint som Janne stod för Tack för allt Janne och Vila i frid

/ Lars Ekdahl, Klubbchef YTK