Välkomna ut till Saltsjöbadens Tenniscenter

För mindre än en månad sedan låg där ett tjockt snötäcke över våra utebanor.

Dessutom så fick vi ytterliggare ett negativt besked från Anticimex, deras provtagning visade på fortsatt för höga fuktvärden i omklädningsrummen (fuktskada i omklädningsrummen).

I skrivande stund den 5/5 ser det betydligt ljusare ut.

Banorna är efter heroiska insatser av vaktmästarna Peter och Arthur med god hjälp av Emil Nordgren i gott skick och entreprenör Nybrostrand Bygg & Design med Magnus Svensson som projektledare har börjat förädlingen av omklädningsrummen. Omklädningsrummen med ny dusch/våtavdelning öppnar i slutet på maj detta i kombination med smarta design och inredningstips från YSB/Anders Nilsson kommer att lyfta anläggningen ytterliggare.

Denna helg har Falkenberg träningsläger på vår anläggning, ATL Lund och Lomma Bjärred har redan genomfört lyckade läger. Seriespelet lunkar så smått igång,vi representeras av en enorm mångfald allt från P/F 10 till H 65.. Riktigt kul att vi kunnat få till ett andra damlag som spelar Tennis Syds serier. Seriespelet följer ni bäst genom att klicka på länken seriespel på hemsidan. Från och med nästa helg skall vi föra in notiser om helgens seriematcher.

Padeln är igång och på helgerna i april var det svårt att få tider. Årsmötet klubbade igenom bildandet av en padelsektion och i nästa vecka kommer vi att förändra tarifferna. Vi kopplar ihop medlemskap med de tidigare tarifferna samt klippkort. Om medlemskap ej tecknas så blir det höjd taxa för padelspel och ingen möjlighet att köpa klippkort.

Tävlingsmässigt så har vi många högtidsstunder att se fram emot:

– Swedish Ladies 16-23 juni

– YSB OPEN Damsommartour 20-23 juni

– YSB Herrsommartour 24 – 27 juni

– YSB OPEN 20 juni – 1 juli

– Supersprintdubbel med näringslivsdag 23 augusti

– Masters för de bästa poängplockarna sommartouren 24 -26 augusti ( Herr och Dam)

– KM 24 – 26 augusti

Träningsmässigt så erbjuder vi ett antal kurser för både barn och vuxna.

Vilken sommar vi har att se fram emot !!

Välkommen ner och njut spelare som publik !!

Här hittar du föregående års verksamhetsberättelse med årsredovisningshandlingar