Säg hej till vår nya familjemedlem!

Ystad Tennisklubb är en förening där bredd, elit och trivsel värderas högt. Redan på 50-talet startade Asta Löfdahl regelbundna träningar för Ystads barn på vår anläggning invid Ystad Saltsjöbad. Numera bedriver YTK verksamhet på 26 tennisbanor i Ystad och runt om på Österlen. På Saltsjöbadens Tenniscenter finns även 3 padelbanor för utomhusspel.

YTK är en klubb som vill att alla, oavsett ålder och skicklighet ska kunna uppleva glädjen i att utöva racketsport. Det är en av anledningarna till att vi nu breddar vår verksamhet och skaffar oss en syster till Ystad Tennisklubb. Den nya familjemedlemmen heter Ystad Racket Club och kommer erbjuda er en padelverksamhet i toppklass. Tanken bakom vår tillökning är att ännu fler ska känna sig hemma hos oss. Det fina med vår långa historia är att vi har goda möjligheter att överföra samma familjära känsla till Ystad Racket Club som vi genom åren skapat inom Ystad Tennisklubb. Vi hoppas ni kommer uppskatta vår nya familjemedlem.

Ystad Racket Club kommer fr.o.m den 1/4 överta padelbanorna vid Saltsjöbadens Tenniscenter. Dessutom tas alldeles strax det första spadtaget uppe vid Sparbanken Syd Stadion, till det som ska bli en fullt utrustad padelarena med tränare, shop, café och hemtrevlig lounge.

Varmt välkomna!

——

Ystad Racket Club är en satsning som Ystad Tennisklubb gör i samarbete med Racketvision AB. Racketvision AB ägs av Ystad Tennisklubb och lokala företag och privatpersoner. Vårt gemensamma mål är att bli Sveriges bästa Racketklubb.

Vi har mycket spännande att berätta om detta projekt, så håll utkik efter mer information!