Medlemmar och racketvänner

Vi har haft ett tufft 2020 men vi har verkligen kämpat tillsammans. Din racketsport har vi i stort sett kunnat erbjuda varje dag. Det har varit en blandning av eget spel, träning, tävling och andra aktiviteter. Utöver det har vi faktiskt förädlat våra anläggningar, höjt servicegraden mm. Vårt sista inslag att stå upp för sporten och lämna vår elittävling Ystad Indoor till Växjö, som var mindre drabbat av coviden, uppskattades enormt i Tennis Sverige.

Det har varit ett resurskrävande år och nu vänder vi oss till er. Köp vår fantastiska kalender med månadslottdragning för 499 SEK. Kalendern beskriver i text och bild lite om vår inspirerande och härliga vardag. Dragningen med fantastiska priser kommer att tv sändas sista söndagen varje månad, helt enkelt Studio YTK.

Vi i personalen tillsammans med medlemmarna, sponsorerna och andra intressenter rustar för att erbjuda en ännu bättre produkt 2021 oavsett villkor.

Hjälp oss bidra och sprida denna utgåva som vi är fantastiskt nöjda med. Kalenderförsäljningen börjar nästa vecka, beställ gärna ditt ex via ytk@ytk.se

1250 ex är målet och kom ihåg vad Helen Sjöholm och klacken sjunger ( Mackans Anthem)  ” Du måste finnas, utan dig är jag som en spillra på ett mörkt stormigt hav”. Helst skulle hela klacken in i Så mycket bättre studion och sjunga låten.

Det hade vi behövt för Folket längtar efter att beträda arenorna och se idrott live. YTK levererar upplevelserna just nu via eget spel men det kommer en vår. Om inte förr så kan vi säkert ses lite fler ute på Saltsjöbadens Tenniscenter, vårt andningshål även i dessa tider. Vi rustar för en tidig säsongspremiär.

Raderna skrivna av klubbchefen med tankarna på YTK familjen och alla YTK hjärtan