YTK:s återväxt levererade

I dagarna 10 pågår Ystad Indoor uppe på Sparbanken Syd Stadion. De första dagarna har de yngre årgångarna visat upp sig. YTK:arna har både imponerat med en härlig bredd och lite spets. I elvaårsklasserna fick vi två klassegrare Julia Orswall och William Olsson. Dessa lirare har varit med ett tag i tävlingssammanhang och levererar nästan alltid. Två verkliga löften. Måns Mårtensson ett år ung i klassen gick ända fram till seriefinal, där dock William blev för svår Good fighting även av Linus Andersson och Hugo Fall samt Meanna Lenngren. Daniel Widegren fick tyvärr lämna wo i kvartsfinalen.

I flickornas tioårskkass gick både Emilia Olsson och Alexandra Svedberg till semifinal efter bra insatser.

Linus Andersson kvalificerade sig till kvartsfinal i pojkarnas motsvarighet. Linus går i storebrors Olivers fotspår, kommer säkert att bära långt. Ungtupparna Melker Andersson, Love Persson och Nils Bagger är verkligen friska fläktar. Bra insatser överlag där Melker triumferade i B- sluspelet, tre år för ung – vilken fighter.

På tisdag startar Vintertouren med våra damhopp Olivia Larsson och Evelina Hennigor.