PADEL

På en av Sveriges finaste tennisanläggningar, Saltsjöbadens Tenniscenter, har tennisen fått ett komplement, padel. Denna racketsport passar alla, tävlingsinriktade som för det sociala. De flesta som prövar blir bitna – kombin är oslagbar – sporten är rolig samtidigt som den ger rikligt med motion. Normalt spelas padel av fyra personer, dvs i dubbelform.

 

Ystad Padel Open

Ystad Padel Open spelas 6-11/8 på Saltsjöbadens Tenniscenter. Matchstart från kl 09 på morgonen. Varmt välkommen till oss, en serve från stranden…

Mer info & anmälan

 

From den 1 mars är padelbanan på Saltsjöbadens Tenniscenter öppen för bokning.

 

Banhyra
Mars: 150 kr för YTK-medlem resp 200 kr ej medlem.

April: 200 kr för YTK-medlem resp 250 kr ej medlem.

Maj-Sept: 300 kr för YTK-medlem resp 360 kr ej medlem.

Oktober: 200 kr för YTK-medlem resp 250 kr ej medlem.

November: 150 kr för YTK-medlem resp 200 kr ej medlem.

 

Bokning sker via boka.ytk.se

 

Medlemmar i YTK kan även köpa klippkort:
10-kort: 2400 SEK, spela 10 h padel till priset av 8! Kortet är giltigt i 365 dagar.
Fyra 10-kort betala för tre: 7200 kr, spela padel 40 h för priset av 24 h! Kortet är giltigt i 365 dagar.

Klippkort köpes på bokningssidan boka.ytk.se

 

Medlemskap innebär billigare padelspel, möjlighet att köpa klippkort, billigare startavgift och första tjing till KM och andra evenemang. I länken nedan finner du vilka fördelar medlemskapet ger vad gäller tennis och hur du går tillväga för att bli medlem. Mer info & teckna medlemskap

 

Padelträning
Vill ni som börja utesäsongen med träning så skicka ett mail till padelsektionen i YTK. Skriv om ni vill ha individuell träning eller i grupp.

Om vi inte känner varandra så skriv om ni ser er som nybörjare då fokus ligger på (regler, grunder, teknik, slag), motionär (rörelsemönster, spelövningar, fler typer av slag), eller motionär + (försvar, anfall, variation, tempo).

Träning är i första hand möjlig på torsdagar em/kväll och på söndagar fm och kostnaden är 600 kr/h, inkl banhyra (dvs 150 kr/person om ni är 4 pers).

 

Följ padelsektionen på Facebook facebook.com/ytkpadel

 

Välkommen till oss – en serve från stranden…