PADEL

På en av Sveriges finaste tennisanläggningar, Saltsjöbadens Tenniscenter, har tennisen fått ett komplement, padel. Denna racketsport passar alla, tävlingsinriktade som för det sociala. De flesta som prövar blir bitna – kombin är oslagbar – sporten är rolig samtidigt som den ger rikligt med motion. Normalt spelas padel av fyra personer, dvs i dubbelform.

 

Saknar du utrustning – inga problem vi har både ett litet sortiment för försäljning, alternativt för uthyrning.

 

ERBJUDANDE – Bli medlem i YTK nu!

I samband med helgens padelutflykt till Skurup så släpper vi ett erbjudande om medlemskap. Tecknas nytt medlemskap nu så bjuder vi på resterande del av 2018. Din betalning av medlemsavgiften (100 SEK junior, 300 SEK senior, 425 SEK familj) gäller mao från nu till och med 191231.
Medlemskap innebär billigare padelspel, möjlighet att köpa klippkort, billigare startavgift och första tjing till KM och andra evenemang. I länken nedan finner du vilka fördelar medlemskapet ger vad gäller tennis och hur du går tillväga för att bli medlem. Medlemskap

 

Njut av höstsyret – som medlem kan du spela padel på Saltsjöbadens Tenniscenter för 150 SEK/timme (gäller oktober och november).

 

 

Bokning sker via boka.ytk.se

 

Pris: 60 minuter 360 kr, 300 kr för medlemmar

 

 

Medlemmar i YTK kan även köpa klippkort:
10-kort: 2400 SEK, spela 10 h padel till priset av 8! Kortet är giltigt i 365 dagar.
Fyra 10-kort betala för tre: 7200 kr, spela padel 40 h för priset av 24 h! Kortet är giltigt i 365 dagar.

Klippkort köpes på bokningssidan boka.ytk.se

 

Info om hur du tecknar medlemskap för en billig peng hittar du på ytk.se/medlemskap Som medlem får du bl a billigare banhyra och möjligheten att köpa klippkort.

 

Följ padelsektionen på Facebook facebook.com/ytkpadel

 

Välkommen till oss – en serve från stranden…