Arbetet mot den nya padelsatsningen RacketVision AB framskrider

Hej

God fortsättning på det nya året.

Den 31 december var satt som sista dag för anmälan gällande erbjudandet att teckna aktier i RacketVision AB med en total emission på 14,7 MSEK. Teckningssedlarna dök upp ända in i kaklet och när vi nu summerat så konstaterar vi att 10,1 MSEK är tecknat (då inkluderar vi garanti och utfästelser).
Detta innebär en teckningsgrad på 68,7 %. Vi är glada för denna respons med hänsyn till det rådande Coronaläget där vi har haft svårare att nå ut med fysiska möten och individuella förklaringar.

Med stor optimism att nå en teckningsgrad på 100% har styrelsen valt att förlänga teckningstiden till 15 februari med likviddag 25 februari 2021.
Projektledning och styrelse ser väldigt optimistiskt på att kunna slutföra emissionen och bevittna det efterlängtade spadtaget i mitten på mars.

Vi fokuserar nu vidare på att slutföra diskussionerna med pågående intressenter samtidigt som vi är ödmjuka och efterfrågar nya ingångar och intressenter. En överraskning för oss undertecknade är att det fortfarande finns så många öppna preferensposter.

Gällande byggprocessen har vi kommit väldigt långt i diskussionerna med intressententreprenörer så den biten ligger också i fas. Tid för beviljat bygglov är alltid svårt att sia om men vår förväntan ligger på februari månad.

Tillsammans kan vi nu se fram emot en sprakande invigning där gräddan av Tennis – och padelambassadörer kommer att visa upp sig. Självklart skall det saluteras i dagarna två uppe på vår nya destination. I dessa tider behöver vi kunna se framåt och tänka stort  — Skynda er nu att teckna de sista posterna i detta spännande projekt.

Har vi vädergudarna med oss kommer intäkterna i bolaget att strömma in redan i mars då tanken är att vi slår upp portarna på Saltsjöbadens Tenniscenter.

Hälsningar

Magnus Håkansson
Styrelseledamot RacketVision AB                             
magnus@racketvision.se

Lars Ekdahl
Projektledare
lars@racketvision.se