Unikt samarbete med tidigare världsstjärnan

Robin Söderling nådde världstoppen som tennisspelare och nu står det klart – YTK och RacketVision AB inleder ett exklusivt samarbete med RS. YTK: s mål och visioner är högt ställda. Ett spännande samarbete inleds under 2021 där vi får möjligheten att lära känna Robin och ta del av hans erfarenheter samtidigt som RS Padel –  och tennisprodukter får en central plats i klubbens verksamhet och den planerade shopen. Du möter Robin i premiärupplagan av Studio YTK (”TV-sänd” vinstdragning etc kopplat till YTK-kalendern) den 31 januari. I videon längre ner kan du redan nu höra Robins tankar om samarbetet.


LEDANDE BRAND FÖR BOLLAR OCH RACKETAR!

Ett av sportens populäraste padel-brands

RS Padel är ett premium padelmärke som är en del av RS Tennis. Världsstjärnan Robin Söderling var den första professionella tennisspelaren med att utveckla sin egna tennisboll – RS Black Edition. Företaget grundades 2013 och började då sin framgångsrika resa, och idag finns märket i över 50 länder med massor av fans över hela världen.Nu får vi chansen att lära känna Robin och ta del av hans erfrerenheter samtidigt som RS-Padel och tennisprodukter får en central plats i klubbens verksamhet och i den planerade shopen.

Hör Robins tankar om samarbetet genom att klicka på videon nedan.


Introduktionserbjudande RS
På rs-padel.com hittar du ett fantastiskt introerbjudande på RS-racketar. 35% rabatt. Gäller till den 17 januari.
Kod: YTKRACKET35


YTK-Kalendern – den givna väggprydnaden

För dryga 41 kr per månad i 12 månader är Du med i utlottningen av totalt 240 fina priser. Vinstdragning sker ”TV-sänt i Studio YTK” varje månad. I premiärupplagan den 31 januari möter du bl a Robin.
Köp kalendern för att få en härlig läsning om hela vår verksamhet, titta på fina bilder och vinna fantastiska priser. Kalendern köps på Sparbanken Syd-Stadion.