Drop in-pass för vuxna nybörjare/prova på

Vi kommer from nu på lördag 25/1 att erbjuda Drop in-pass för vuxna nybörjare/prova på kl 09-10 på lördagar.

”Ett pass där tennisens grunder tränas genom slagträning och spel. Passet leds av en tränare och vänder sig till vuxna som vill prova på spelet tennis eller som vill förbättra grunderna i sitt spel – i huvudsak för nybörjaren eller den som spelat lite tidigare. Under passet används orangea eller gröna bollar. Max 6 deltagare. Racket finns att låna.”

Drop in innebär att man anmäler sig och betalar från gång till gång via vårt bokningssystem www.matchi.se/facilities/ystadtk (aktiviteten hittar du längst ner på den sidan). Vi öppnar upp anmälan 14 dagar i förväg.

För att kunna göra en anmälan behöver man registrerat ett konto i Matchi. Har du inget konto görs det via:
www.matchi.se/registration/user?returnUrl=/facilities/ystadtk

Med hopp om tennisspel som en härlig start på lördagarna.

//Tränarna