Laddat för publikfest på söndag I MALMÖ – Fair Play spelar SM-final mot GLTK

Passa på att se topptennis på Fair Play Stadion i Malmö!!

På söndag rekommenderar vi i YTK att ni tar tillfället i akt och styra blickarna mot Fair Play Stadion.
SM final mellan Fair Play och GLTK på herrsidan och en egen kryddad duell i duellen mellan de två Åhusmatadorerna Christian Samuelsson ( GLTK) OCH Filip Bergevi ( Fair Play TK).
Kämpen Mackan Eriksson är ju dessutom alltid sevärd !!!

Klockan 13.00 inleds det hela med två dubblar med efterföljande fyra singlar !

Nedan ser ni lite ytterliggare förannonsering

På söndag spelar herrlaget SM-final mot GLTK på Fair Play Stadion. När lagen möttes under seriespelet för drygt två veckor sedan vann Fair Play en rysarmatch med 4-2 i Malmö.
  – Det är alltid jämna matcher mot GLTK. Det var första gången vi slog dem sedan jag kom hit, säger Filip Bergevi.
  25-åringen vann tio av tretton spelade matcher i årets elitserie. Mot GLTK räddade han matchbollar mot John Hallquist Lithen och vann i matchtiebreak. Nu väntar en ny het drabbning och för Bergevi är matchen speciell.
  – Jag känner spelarna i laget väldigt bra. Christian (Samuelsson) är också från Åhus och ”Mackan” (Markus Eriksson) reser jag ofta med. Vi har spelat några dubbelturneringar och är vänner. Det är alltid kul att möta kompisar. Det ger en extra boost.
  GLTK:s etta Markus Eriksson toppar den individuella elitseriestatistiken med elva segrar på fjorton matcher.
  – Även om Fair Play har ett starkt och brett lag med hur många bra spelare som helst, så var vi där och nosade. De kommer att vara favoriter i finalen på söndag, men vi ska göra ett försök. Det hade varit stort att vinna, för det är roligare när man spelar i lag. Då blir det dubbel glädje, säger han till tennis.se.
  Fair Play-laget kör hårt under veckan för att vässa formen inför finalen som förhoppningsvis blir en publikfest. GLTK kommer med en busslast supportrar.
  – Jag hoppas verkligen att Malmöpubliken kommer och stöttar oss, så vi får ett härligt drag på läktaren på söndag, säger Bergevi som tror på en jämn final.
  – Dubblarna kommer att bli viktiga. Om ett lag får med sig 2-0 efter dubblarna blir det svårt för andra laget att vända.
   SM-finalen börjar klockan 13.00 på Fair Play Stadion. Först spelas två dubbelmatcher och därefter fyra singelmatcher. Finalen blir också Fair Play-coachen Robin Borgs sista match i klubben. Missa inte den här toppmatchen!