Unik fotbollsresa till London

Häng med YTK:s partner Nickes.Com på Tipsextra-resan

Ett klassiskt London-derby på en av Englands mysigaste arenor utgör huvudingrediensen i Tipsextra-resan hösten 2019. Följ med YTK:s nya samarbetspartner Nickes.Com på en resa präglad av nostalgi, gemenskap och äkta brittisk fotbollskultur. 

Gillar du engelsk fotboll? Tillhör du generationen som under 1970-, 80- och 90-talet bänkade dig framför teven när Tipsextra/Tipslördag sändes på lördagarna?

Och lockas du av tanken på en resa bortom fotbollsturismen, till sportens förlovade land där uppladdningen på puben är nästan lika viktig som själva matchen. Då har vi tillsammans med sportresebyrån Nickes.Com en fantastiskt fin fotbollsresa att presentera för dig. 

Klicka här för att läsa mer om Tipsextra-resan 2019

Satsar på tennisresor

Ystads TK:s nya samarbetspartner har sålt sportresor sedan 1997. Företaget är framför allt en av landets ledande arrangörer inom europeisk klubbfotboll men satsar även hårt på tennisresor. Nickes.Com erbjuder både enskilda biljetter och kompletta resepaket och kan även hjälpa till med träningsläger. 

– Vi har bland annat skickat Jönköpings Tennisklubb till Mallorca och de var mycket nöjda med resan. Tillsammans med YTK hoppas vi kunna arrangera både resor till ATP- eller WTA-turneringar och camps med egen träning – eller varför inte en kombination av båda delarna, säger Nickes.Com:s vid Niklas Hellberg. 

Service i världsklass

Hos Nickes.Com är huvudfokus alltid 100% nöjda kunder. Den ambitionen uppnås genom kvalitet i alla led, från första kontakt tills dess att du återvänder hem full av intryck från resan. Den personliga servicen inkluderar trevligt bemötande, snabba svar på e-post samt chattfunktion under dagtid. 

– Skulle det mot förmodan uppstå problem på resan kan du alltid nå oss via vår jourtelefon. Dygnet runt. På samtliga årets dagar. Service i världsklass är något vi strävar efter att ge varje kund, säger Niklas Hellberg.  

Som en del av samarbetet har Nickes.Com de senaste två åren varit med som partner under sommarens tennisveckor. 

”Fantastisk publiksport”

– Det utbytet vill vi gärna fortsätta med och utveckla vidare. YTK:s evenemang håller hög klass och det är alltid lika trevligt att bevista tävlingarna i Sandskogen, säger Nickes AD och Travel Designer Kostas Foussianis. 

Kostas har ett brinnande intresse för tennis, inte minst som åskådare. Den tidigare Ystads Allehanda-reportern är en regelbunden besökare på Swedish Open i Båstad och har varit på ett flertal andra stora turneringar i Europa. 

– Tennis är en fantastisk publiksport som har allt. Dessutom gillar jag att många av de bästa spelarna, exempelvis Roger Federer och Rafael Nadal, är ödmjuka utanför planen och väldigt fina ambassadörer för sporten, säger han. 

Imponerad av YTK

Kostas har för övrigt varit delaktig i produktionen av sommarmagasinet och är full av beundran inför den breda verksamhet som YTK erbjuder. 
– Ystads Tennisklubb gör väldigt mycket för väldigt många och bidrar till en bättre hälsa och meningsfull fritid för såväl unga som gamla. Det känns väldigt bra att få jobba ihop med en sådan förening och vi hoppas att vårt samarbete på olika sätt ska öka intresset för tennis ytterligare i sydöstra Skåne. 

Niklas, Kostas och hans kollegor har förstås också en förhoppning om att få hjälpa så många YTK:are som möjligt med att planera och boka sportresor. 

– Vi brukar säga att vi säljer resor, men levererar upplevelser, avslutar Kostas och tipsar om att samla ihop kompisarna så att resan blir billigare. 

– Får du ihop en grupp på minst 10 personer så garanterar Nickes.Com minst 10% rabatt på totalpriset. 

Snudd på Grand Slam-klass på det erbjudandet, tennisvänner! Se Nickes.Com:s utbud och boka din resa på www.nickes.com