Tempot dras upp på Saltsjöbadens Tenniscenter

Huvudturneringen i ITF Men’s Tour startade igår ( tisdag) med en rysare.Den lovande ” Good to Great” medlemmen Karl Friberg besegrade till slut Christofer Solberg med 7-6 i avgörande. Det var byig vind och svåra förhållanden på centercourten, imponerande att lirarna levererade högklassig tennis i duell efter duell. Skall bli intressant att se vad Friberg kan åstadkomma fortsättningsvis i turneringen. Andra ungdomsspelare som imponerade var Gustaf Ström och Simon Yitbarek som nu också kan stoltsera med andra omgångs spel. Roligt var också att se Adam Heinonen som kvalade in efter en meriterande seger i kvalfinalen. Adams klockrena tillslag på bollen ekar fortfarande på Saltsjöbadens Tenniscenter. Fortsättning för Adam idag mot en spelare från Polen.
Dagens spel börjar 10.15, elva singlar och fem dubblar står på  menyn. Vi mixar också upp med elit och företagspadel – välkomna ut till paradiset Saltsjöbadens Tenniscenter.