GOD JUL

Då är det snart jul igen. Vi sammanfattar ett händelserikt 2018 med stor aktivitet. Ett stort tack till hela personalen, ett gäng som jobbar tillsammans för att klubben ska utvecklas i all led avseende både bredd, elit och trivsel. Att alla personalens insatser i klubben vävs samman till något positivt är oerhört viktigt, allt från tömda papperskorgar och god service till att forehanden slås med rätt teknik, är faktorer som tillsammans ger trivsel och därmed framgång.

Vi tackar också för alla ideella insatser under året. Det är en förutsättning för att klubben ska fortsätta att utvecklas.

Nu blickar vi fram mot 2019, ett år där vi som vanligt fokuserar på det sportsliga, men också på att utveckla de ideella grunderna som föreningar ska ha. Sektionsarbetet ska skapas och insatserna ska kännas roliga och hanterbara.
Vi ses på våra anläggningar,

Magnus Håkansson ordförande